Escapethecity.nl

De nr. 1 expert in Escape the City

Al 10 jaar dé nr. 1 expert in Escape the City

Al 10 jaar lang organiseren wij de meest uitdagende en originele Escape the City spellen van Nederland en België, met als doel ieder bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag onvergetelijk te maken. Van kleine tot grote groepen en van Maastricht tot Groningen, al meer dan duizend groepen hebben afgelopen jaren onze Escape the City gespeeld.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan jullie Escape the City uitje hebben we al meerdere keren contact gehad, zo weten we precies wat voor groep jullie zijn en hoe we jullie uitje onvergetelijk kunnen maken. In volledige samenspraak met jullie stellen wij een programma samen op wat daar erg goed op aansluit. Op de dag zelf zijn onze enthousiaste en ervaren spelbegeleiders ruim op tijd aanwezig om jullie te ontvangen en het spel goed uit te leggen. Wanneer iedereen er is en er klaar voor is starten zij het spel en beoordelen jullie opdrachten. Na één tot twee uur spelen komt iedereen weer bij elkaar en sluiten we het spel af met het bekend maken van de winnaars!

Bekijk onze City Games:

De moord op de burgemeester

De moord op de burgemeester

Escape the City

De technische recherche staat jullie al op jullie te wachten, want er is iets verschrikkelijks gebeurt… In de altijd zo vredelievende stad is een levenloos lichaam aangetroffen. De technische recherche heeft vastgesteld dat het om een moord gaat en heeft jullie opgeroepen de moordenaar te vinden!

Lees meer
Augmented Reality

Augmented Reality

Escape the City

Een geheime organisatie heeft de stad gehackt en de macht overgenomen. Met de hack hebben ze toegang gekregen tot alle persoonlijke gegevens van de inwoners en kunnen die gebruiken voor kwaadaardige doeleinden. Ga met de Augmented Reality App-game de stad in en stop de organisatie voor het te laat is.

Lees meer
Andere City Games

Andere City Games

Wie is de Rat of Crazy 88

Naast Escape the City ook interesse in Wie is de Rat of Crazy 88? Vraag een offerte aan bij een van de partners van Escapethecity.nl. .

Lees meer

Escapethecity.nl

N
Binnen 24 uur reactie
N
Gratis en vrijblijvende offerte
N
Advies op maat
N
Gespecialiseerd in grote groepen
N
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M