Andere City Games

Wie is de Rat of Crazy 88
Offerte aanvragenMeer info

Samenwerkingen Escape the City

Om iedere groep een zo’n passend mogelijk advies te kunnen geven en een onvergetelijk city game te kunnen verzorgen heeft Escapethecity.nl samenwerkingen met Crazy 88 Events en Wie is de Rat Events. Zit je nog te twijfelen tussen een van deze city games of wil je graag advies van een van onze experts? We denken graag met je mee welke city game het best bij jullie past. 

Of alvast meer weten over onze partners? Bekijk ze hieronder en ga naar hun website. 

N

Voor iedere groep een zo’n passend mogelijk advies

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Gratis en vrijblijvend advies

Wie is de Rat Events

Op zoek naar een spel vol teambuilding, gezelligheid en spanning? Speel dan Wie is de Rat, gebasseerd op het bekende televisieprogramma. Ga in teams de strijd met elkaar aan en speel slim, scoor punten en ontmasker de rat. In ieder team is één iemand de rat, terwijl iedereen met de verschillende doe- en denkopdrachten zo veel mogelijk punten probeert te scoren, probeert de rat deze ongemerkt te saboteren. Het team dat binnen de tijd zo veel mogelijk punten weet te scoren en de rat weet te ontmaskeren wint!

Crazy 88 Events

Ga voor een te gekke middag vol hilariteit en kies voor de Crazy 88 City Game! Ideaal voor groepen met een beetje lef en vol creativiteit. Videocamera in de aanslag, 88 crazy opdrachten in een app en een enthousiaste jury, alle ellementen voor een geslaagde middag Crazy 88 staan klaar. Overtuig de jury met zoveel en zo leuk mogelijk de opdrachten uit te voeren. 

Escapethecity.nl

N
Binnen 24 uur reactie
N
Gratis en vrijblijvende offerte
N
Advies op maat
N
Gespecialiseerd in grote groepen
N
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M