Escape the City

Augmented Reality
Offerte aanvragenMeer info

Escape the City – Augmented Reality

Vanaf 15 personen | Duur: 2.5 uur | 4,6 ★★★★★

29.50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Op zoek naar een unieke en spannende escape game in de stad? Ga dan voor Escape the City ‘Augmented Reality’. In deze unieke city game ga je in groepen van 4 tot 6 personen op zoek naar checkpoints in de stad. Bij iedere checkpoint open je je telefoon en zie je uiteenlopende AR-objecten met daarin originele escape games verwerkt.
N

Escape the City gecombineerd met Augmented Reality

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Gratis en vrijblijvende offerte

Augmented Reality Escape Game

Een geheime organisatie heeft de stad gehackt en heeft het voorzien op de persoonlijke datagegevens van de inwoners. Mocht deze kwaadaardige organisatie de data in handen krijgen kan dit catastrofale gevolgen hebben. Het is daarom aan jullie om de gehackte systemen te herstellen en een complete hack te voorkomen. Trek met je team en onze Augmented Reality app de stad in, ga op zoek naar checkpoints en stop de hack!

  • Ontdek de mogelijkheden met Augmented Reality en speel een te gekke escape game
  • Een bloedstollende spel vol verrassende elementen
  • Speel Escape the City ‘Augmented Reality’ in een dorp/stad naar keuze

Meer over Escape the City

Ontdek Augmented Reality in een stad naar keuze

Escape the City ‘Augmented Reality’ is te spelen in een stad of dorp naar keuze in heel Nederland en België. Bij iedere highlight in de stad is een checkpoint te vinden, waarbij een uitdagende escape game te spelen is. Deze escape game is alleen te zien door de camera van je telefoon en in combinatie met onze interactieve appgame.

Escape the City met lunch, diner of borrel

De Escape the City ‘Augmented Reality’ is gemakkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel? Escapethecity.nl heeft samenwerkingen met diverse horecagelegenheden in heel Nederland en België , zo kunnen we je altijd een passend en leuk voorstel doen. 

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Escape the City ‘Augmented Reality’ is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Reviews Escape the City ‘Augmented Reality’

Karlijn

De Augmented Reality Escape the City was echt een top ervaring! Met 40 collega’s Deventer bezocht afgelopen zaterdag met deze City Game. Iedereen was enthousiast!

Meer over Escapethecity.nl

Escapethecity.nl is dé aanbieder van Escape the City in Nederland en België. Al 10 jaar lang verzorgen we voor jong en oud, kleine en grote groepen (15 tot 2.000 personen) en ervaren en minder ervaren escape room spelers Escape the City in een dorp of stad naar keuze. Door de jaren heen is ons spel al meerdere malen verbeterd om de beleving te vergroten. 

Bekijk ook onze andere City Games:

De moord op de burgemeester

De moord op de burgemeester

Escape the City

De technische recherche staat jullie al op jullie te wachten, want er is iets verschrikkelijks gebeurt… In de altijd zo vredelievende stad is een levenloos lichaam aangetroffen. De technische recherche heeft vastgesteld dat het om een moord gaat en heeft jullie opgeroepen de moordenaar te vinden!

Lees meer
Andere City Games

Andere City Games

Wie is de Rat of Crazy 88

Naast Escape the City ook interesse in Wie is de Rat of Crazy 88? Vraag een offerte aan bij een van de partners van Escapethecity.nl. .

Lees meer

Escapethecity.nl

N
Binnen 24 uur reactie
N
Gratis en vrijblijvende offerte
N
Advies op maat
N
Gespecialiseerd in grote groepen
N
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M