Escape the City

De moord op de burgemeester
Offerte aanvragenMeer info

Escape the City – City tour

Vanaf 15 personen | Duur: 2.5 uur | 4,8 ★★★★★

29.50 p.p.

Grote groepen ontvangen korting

Escape the City ‘De moord op de burgemeester’ is een uitdagende en spannende teambuilding game in de stad. In groepen van 4 tot 8 personen worden jullie opgewacht door de technische recherche. Er is een moord gepleegd en aan jullie de taak deze op te lossen. Weten jullie de moord op tijd op te lossen en de stad te escapen?
N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Gespecialiseerd in grote groepen

N

Gratis en vrijblijvende offerte

Bloedstollende moordzaak Escape Room

In de altijd zo vredelievende stad is iedereen in shock. Het levenloze lichaam dat de technische recherche heeft aangetroffen is namelijk het lichaam van de burgemeester van de stad. Ondanks dat het onderzoek pas net gestart is weet de technische recherche al één ding zeker; de burgemeester is vermoord. Jullie waren bij de moord aanwezig en worden daardoor als hoofdverdachten gezien door de politie. Niemand mag de stad meer uit tot de moord opgelost is en aan jullie de taak de moordenaar te ontmaskeren en zo jullie onschuld te bewijzen.

  • Ga op zoek naar highlights in de stad om de moord op te lossen
  • Ontmasker de moordenaar met een recherchekoffer vol uitdagende games
  • Een bloedstollende moordzaak en escape room in één!

Meer over Escape the City

Jullie gaan in teams de stad in

In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie met een recherchekoffer de stad in en op onderzoek uit. In de stad openen jullie de koffer vol bewijsmateriaal, cryptische aanwijzingen, alibi’s en getuigschriften. Door middel van onze interactieve appgame worden jullie langs diverse checkpoints in de stad geleidt. Bij iedere checkpoint ontdekken jullie meer en meer over de moord, de moordenaar en zijn motief. Jullie analytisch vermogen en speur skills worden op de proef gesteld, want alleen door de hints en aanwijzingen goed te verbinden kunnen jullie de zaak ontraadselen.

Escape the City met lunch, diner of borrel

Escape the City combineren met een lunch, diner of borrel? Dat is uiteraard mogelijk! Escapethecity.nl werkt met diverse horecagelegenheden in heel Nederland en België samen, zo kunnen we je altijd een passend en leuk voorstel doen. 

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Escape the City ‘De moord op de burgemeester’ is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Reviews Escape the City ‘De moord op de burgemeester’

Christa

Met het team Escape the City gespeeld in Breda, een geweldige en gezellige middag gehad!

Floor

Afgelopen zaterdag met zo’n 200 collega’s Escape the City gespeeld in Nijmegen, een echte aanrader! Iedereen deed mee en het spel zat goed in elkaar!

Meer over Escapethecity.nl

Escapethecity.nl is dé aanbieder van Escape the City in Nederland en België. Al 10 jaar lang verzorgen we voor jong en oud, kleine en grote groepen (15 tot 2.000 personen) en ervaren en minder ervaren escape room spelers Escape the City in een dorp of stad naar keuze. Door de jaren heen is ons spel al meerdere malen verbeterd om de beleving te vergroten. 

Bekijk ook onze andere City Games:

Augmented Reality

Augmented Reality

Escape the City

Een geheime organisatie heeft de stad gehackt en de macht overgenomen. Met de hack hebben ze toegang gekregen tot alle persoonlijke gegevens van de inwoners en kunnen die gebruiken voor kwaadaardige doeleinden. Ga met de Augmented Reality App-game de stad in en stop de organisatie voor het te laat is.

Lees meer
Andere City Games

Andere City Games

Wie is de Rat of Crazy 88

Naast Escape the City ook interesse in Wie is de Rat of Crazy 88? Vraag een offerte aan bij een van de partners van Escapethecity.nl. .

Lees meer

Escapethecity.nl

N
Binnen 24 uur reactie
N
Gratis en vrijblijvende offerte
N
Advies op maat
N
Gespecialiseerd in grote groepen
N
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M